Een basketbalcoach is niet langer nodig om je gooitechniek drastisch te verbeteren. De organisatie Shooter’s Revolution heeft namelijk een slimme basketbal uitgevonden die je meteen na een worp feedback geeft. Zo weet je meteen of je worp technisch goed was en wat je nog moet verbeteren. Door deze techniek worden coaches overbodig! De basketbal, genaamd Evo One, is nog niet verkrijgbaar, maar je kunt Shooter’s Revolution wel steunen via Kickstarter. Hierdoor schiet ook jij straks elke bal in de basket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>